Anni Tolvanen

Monen muun tapaan minäkin aloitin musiikkiharrastuksen ensin pianon parissa. Klarinetti tuli kuvioihin vuonna 1993 ja sitä on tullut opiskeltua Pielisen Karjalan musiikkiopiston lisäksi Savonia-, OAMK- ja Metropolia-ammattikorkeakouluissa. Koulutukseltani olen musiikkipedagogi (ylempi AMK) ja ammatiltani sotilassoittaja. Puolustusvoimissa olen ollut vuodesta 2006 ja nykyinen palveluspaikkani on Kaartin soittokunnassa. Intoilen mm. sovituksien tekemisestä ja puhallinmusiikin kaikenlaisesta edistämisestä!


 

Anni Björk

Klarinetinsoittoni alkoi Pohjantien koulun musiikkiluokalla Kuopiossa vuonna 1993. Lukion jälkeen suuntasin kohti ammattiopintoja Savonia Ammattikorkeakouluun/Kuopion Musiikki- ja Tanssiakatemiaan (ja hieman Italiaankin) ja valmistuin klarinetinsoiton opettajaksi keväällä 2008. Valmistumisen jälkeen en malttanut lopettaa opiskelemista ja tein solistisia erikoistumisopintoja vuodet 2008-2011. Syksyllä 2016 löysin itseni jälleen koulun penkiltä ja suoritin "Master of Music" -opinnot Metropolia Ammattikorkeakoulussa. Vuosien varrelle mahtuu monipuolista musisointia, mahtavia prokkiksia ja upeita kanssasoittajia. Tällä hetkellä työskentelen yhteispäätoimisena tuntiopettajana Keravan ja Pakilan musiikkiopistoissa. Rakkaimmat harrastukseni ovat käsityöt ja juoksu.


 

Sirke Tynskä

7-vuotiaana ilmoitin, että minusta tulee klarinetinsoiton opettaja. Kaksi vuotta tuon ilmoituksen jälkeen, vuonna 1995, sain ensimmäisen oman soittimen käsiini. Tie vei Kuopion konservatorion sekä 2. asteen tutkinnon jälkeen Tampereelle. Opettajaksi valmistuin vuonna 2011, minkä jälkeen olen opettanut pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Tällä hetkellä työskentelen Nurmijärven musiikkiopistossa sekä Helsingin poliisisoittokunnassa. Vapaa-aika kuluu sisustamisen, käsitöiden ja elokuvien parissa.


 

Esko Lång

Monen harrastuksen ääreen olen elämässäni jumiutunut, mutta tuskin minkään pariin yhtä suuressa määrin kuin klarinetin soiton kohdalla.  Ammattiopintoni olen suorittanut Metropolia Ammattikorkeakoulussa, ja päivätyöni on tällä hetkellä Kaartin soittokunnassa.  Klassisesta koulutuksesta huolimatta sydämeni sykkii vahvasti myös rytmimusiikille.
Nykyään vapaa-ajallani unohdun nauttimaan kalastuksesta ja pyöräilystä.